Het inclusief Brugse koor Cantare con Amore, opgericht op 15 april 2018, een nieuw project van vzw Speling.

Cultuurplatform vzw Speling is een sociaal-artistieke beweging die een stem en een podium wil geven aan personen die moeilijkheden ondervinden om te participeren in de maatschappij. Wij doen dit door in te zetten op podiumkunsten en muzikale projecten in de brede zin van het woord.

Het inclusieve koor CANTARE CAN AMORE staat open voor iedereen die zin heeft om te zingen. Mensen met en zonder beperking, jong en oud, zijn welkom. We nodigen ook kinderen, jongeren, familie en vrienden uit om mee te zingen en deel te nemen aan de sociale activiteiten.
Heb je zin om mee te zingen?
Graag een seintje aan dirigent Elke Poppe 0468 51 73 98.

Van harte welkom !!!.

Coördinator vzw Speling Ann Vanneste,
Dirigente Elke Poppe.

Dirigente Elke Poppe.
Elke Poppe is dementieconsulente bij Foton, het expertisecentrum voor dementie Brugge, waar zij ook het Fotonkoor begeleidt, een koor voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en vrijwilligers.
In haar vrije tijd is zij veel met muziek bezig.
Zij is initiatiefneemster van het Gentse solidariteitskoor Karibu, en in Brugge richtte zij het vrouwenkoor Amaryllis op. Zelf zingt zij mee in een Brugs renaissancekoor.
Momenteel volgt zij de dirigentencursus aan de Stedelijke Kunstacademie te Waregem bij Wim Verdonck.
In april 2018 ging zij van start met een nieuw initiatief in Brugge binnen de vzw Speling, namelijk het inclusieve koor Cantare con Amore, een koor voor mensen met en zonder beperking, waarvan zij ook dirigente is.

Sluit Menu