Cultuurplatform Speling vzw streeft naar een warme sociale maatschappij waar plaats wordt gemaakt voor elk individu. Inclusie nemen we ter harte en gaan er in woord en daad naar op zoek. We geloven in de kracht van elk individu, in de meerwaarde van samen-werken en we zijn er van overtuigd dat kansen creëren deuren opent. Iedereen wint bij verbondenheid en kruisbestuivingen. Om dat te verwezenlijken richtten we drie projecten op met drie verschillende insteken: podiumkunsten, koor en de zorgboerderij De Streek.

Sociaal artistiek Theater
In de theatergroep creëren we sociaalartistieke theaterproducties en workshops met mensen die daar veel goesting voor hebben maar elders niet altijd terecht kunnen. Motivatie is hierbij het belangrijkste, iedereen kan deelnemen.
Zowel het sociale als het artistieke is belangrijk, we geven het publiek openhartig indringende voorstellingen. We gaan daarvoor samenwerkingen aan met andere verenigingen, artiesten, muzikanten…..
Aanmelden: vzwspeling@gmail.com

7 en 8 april 2022

De Streek
De streekboerderij is een sociaalecologisch project en erkende zorgboerderij. We begeleiden de deelnemers door hen te leren zorgen voor dieren en natuur op een kleine boerderij. De deelnemers kunnen leren omgaan met en zorgen voor dieren zoals pony’s, honden, katten, kippen…
Het is een plaats waar we samen tot rust komen en ruimte krijgen om te zijn.
Aanmelden: vzwspeling@gmail.com

Inclusiekoor Cantare con Amore
Het Brugs Inclusiekoor CANTARE CON AMORE staat open voor iedereen die zin heeft om te zingen. Mensen met en zonder beperking, jong en oud, zijn welkom. We nodigen ook kinderen, jongeren, familie en vrienden uit om mee te zingen en deel te nemen aan de sociale activiteiten.
We plannen samen met muzikanten en andere koren optredens en muzikale projecten.
Inschrijven bij dirigent Elke Poppe 0485 35 09 70.

Inclusiekoor Cantare Continua

Het Brugs inclusiekoor Cantare Continua is een koor voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en vrijwilligers.
Heb je zin om mee te zingen?
Graag een seintje aan dirigent Elke Poppe 0485 35 09 70.